fbpx
0
0,00 lei
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Descoperă serviciile noastre

În cadrul centrului nostru vă oferim o gamă largă de servicii pentru a deveni cea mai bună versiune a dumneavoastră. Fiecare serviciu are un rol important în procesul tău de transformare, iar noi vom fi alături de tine pe toată durata procesului.

Acestea sunt serviciile noastre!

889_Shoot_July2018201-1024x683 (1)

Coaching personal

  Cel mai important element în îmbunătățirea versiunii este sprijinul și suportul unui antrenor. În centrul nostru fiecare abonat are propriul antrenor wellness cu care este în coaching permanent atât offline cât și online pentru a ajunge la cea mai bună versiune a sa.

body-fat-analysis

Scanări coporale

  Pentru scanarea corpului folosim următoarele metode: bioimpedanța și bioelectrografia. Astfel putem determina punctul din care plecăm și putem monitoriza progresul pentru a ști în orice moment ce putem îmbunătăți în stilul de viață și modul nostru de alimentație.

20190608_173406_HDR

Workshop-uri

 În concepția noastră informația înseamnă eficiență, iar acțiunea înseamnă rezultate. Atunci când suntem la curent cu cele mai noi informații și cu cele care cu adevărat dau rezultate, șansele de success cresc exponențial. Din acest motiv educația este o cheie a succesului, iar noi am pus-o la dispoziție pentru toți clienții noștri.

photo5922745341701107687

Clase de YOGA

 Pe lângă efortul fizic, în practica yoga, corpul este pus în legătură cu mișcarea, mintea și respirația pentru a crea un sentiment de echilibru, de relaxare și armonie. Practicantul se folosește de structura sa fizică pentru a-și rafina mintea. Prin această temeinică pregătire corporală și mentală, el învață să-și trezească fiecare celulă a trupului și sufletului.

photo_2019-07-13 11.35.59

Planificarea meselor și personalizarea nutriției

  Doar a manca sănătos nu este de ajuns. Dacă cu adevarat ne dorim o alimentație care să ne mențină sănătoși și să ne sprijine în activitățile și scopurile noastre trebuie să depășim sloganul „Eu mănânc sănătos!” și să urmărim să avem o dietă echilibrată care să satisfacă toate nevoile nutriționale ale celulelor noastre. A ne respecta corpul fizic și a-l hrăni conform necesităților lui este un pas în evoluție și o piatră de temelie a succesului nostru în toate domeniile vieții. Abordarea noastră se bazează pe crearea unui echilibru nutrițional folosind alimentele, suplimentele Herbalife Nutrition și superalimentele.

What-do-I-need-to-bring-to-yoga-class_1400x.progressive

Clase YOGA începători

  Dacă vrei să descoperi ce implică practica YOGA atunci te așteptăm la clasele noastre de începători, unde antrenorii noștri acreditați în India vă vor învăța ce implică practica YOGA. Pe lângă asane, beneficiați și de ore de pranayama, adică tehnici de respirații.

photo6039532851168390800

Evenimente

  Pentru a ne speciliza în domeniul nostru am petrecut câțiva ani în care am mers zi de zi la facultate sau serviciu să învățăm și să ne perfecționăm abilitățile. Evenimentele au rolul de a ne inspira să facem schimbarea/îmbunătățirea, învață cum să facem schimbarea/îmbunătățirea și a ne motiva să menținem schimbarea/îmbunătățirea. Din acest motiv,  vă punem la dispoziție o serie de evenimente diverse pentru pasionați și înteresați despre cum pot să fie cea mai bună versiune a lor.

wellness-coaching

Academia de Wellness Coach

  Odată ce ai deprins obiceiuri sănătoase, iar viața ta s-a îmbunătățit poți deveni o inspirație pentru oamenii din jurul tău și un avocat al unui stil de viață activ și sănătos. Astfel noi te putem ajuta și învăța cum să ai o activitate part-time sau full-time prin care să faci un bine comunității tale și să te bucuri și de avantaje financiare.

Login

Lost your password?