fbpx
0
0,00 lei
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Retur

Dacă te răzgândești, este în regula, ai dreptul să returnezi gratuit articolul sau articolele comandate. Le poți schimba cu altele, aflate în stoc, sau îți poți primi banii înapoi.

Returnarea unei comenzi se face în următoarele condiții: alegi să trimiți returul prin firma de curierat rapid Fan Curier la adresa Grigore Ureche, nr. 2, Bloc W. Maracineanu, Parter, Iași, 700044 către PLACINTA ADINA INTREPRINDERE FAMILIALA, Reg. com.: F22/1759/2009, CIF: RO25674717. În interiorul coletului atașați contul IBAN însoțit de numele titularului de cont.

Costul transportului de retur va fi suportat de catre cumparator, 14 lei.

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare.

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie să fie însoțit de etichete și de actele însoțitoare. Lenjeria. Orice retur care nu respectă Termenii și condițiile ateliermaniere.ro va fi refuzat.

Echipa yogasinutritie.ro verifică exclusiv calitatea fiecărui articol, oferindu-ți, astfel, garanția că articolele comandate de pe yogasinutritie.ro sunt într-o stare impecabilă. În cazul unei excepții, ne asumăm răspunderea și îți înlocuim articolul cu unul identic, suportând și taxele aferente transportului (tur, retur).

În cazul în care dorești să returnezi unul sau mai multe produse, te rugăm să ne anunți în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea coletului, prin apelarea la numarul de telefon 0744 766 938.

Vei lua legătura cu un Operator din Echipa Yoga Si Nutritie căruia îi vei comunica articolul pe care dorești să-l returnezi și ce articol dorești în schimbul acestuia. Vei primi automat un email cu adresa la care trebuie să ajungă coletul cu articolul returnat și detalii legate de procedura returnării.

După ce returul ajunge la noi, se anunță dorința rambursării contravalorii comenzii prin Transfer Bancar (pentru acest lucru, avem nevoie de codul tau IBAN, alcătuit din 24 de caractere). Restituirea se face doar pe valoarea articolului returnat. În cazul în care dorești restituirea sumei de bani, este necesar să ne contactezi telefonic, pentru a ne comunica acest lucru!

Returnările de bani se fac în maxim 7 zile lucratoare de la receptionarea returului si primirea datelor bancare / postale.

 

Notă: Ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 3 retururi în ultimele 12 luni.

Login

Lost your password?