fbpx
1
88,00 lei

Total: 88,00 lei

View Cart Checkout

Optimizează-ți nutriția

Oferim organismului dumneavoastră nutrienții exacți de care are nevoie, indiferent de vârsta, obiectivele wellness sau nivelurile de fitness. Gama noastră de produse este susținută de știință și este proiectată cu meticulozitate pentru a vă oferi organismului o combinație perfect echilibrată a tuturor elementelor esențiale necesare pentru o nutriție optimă, adaptată nevoilor dumneavoastră individuale.

Suplimentele nutritive sunt create pentru obiectivele dumneavoastră wellness individuale, deci dacă căutați un plan de alimentație sănătoasă și perfect echilibrat, Herbalife Nutrition este aici pentru a vă ajuta.

vainilla-shake-formula1-herbalife-nutrition.png

PROTEINA

Proteina este unul dintre principalele elemente nutritive ale alimentelor noastre și un element cheie al dietei noastre. Proteina contribuie la creșterea masei musculare, menținerea oaselor normale și este o componentă a fiecărei celule din corpul nostru.

Deși cerințele noastre individuale pot varia, trebuie să ne asigurăm că ne satisfacem nevoile de proteine zilnic și că aminoacizii esențiali provin din dieta noastră și nu din mușchii noștri. Cu o serie de shake-uri, batoane și suplimente, produsele de proteine de înaltă calitate Herbalife Nutrition vă vor ajuta să vă îmbunătățiți aportul zilnic de proteine și să vă atingeți nivelul nutriției optime.

raspberry-orange-drink-vitamins-minerals-complex-formula2-herbalife-nutrition

MICRONUTRIENȚII

Micronutrienții sunt, de asemenea, cunoscuți ca vitamine și minerale. Comparați cu macronutrienții cum ar fi proteinele, carbohidrații și grăsimile, micronutrienții sunt necesari numai în cantități foarte mici. Cu toate acestea, micronutrienții joacă un rol central pentru o serie de funcții esențiale. Mineralele, cum ar fi cuprul și magneziul, de exemplu, contribuie la menținerea metabolismului normal și a funcției țesutului.

Cu foarte puține excepții în rândul vitaminelor, corpurile noastre nu pot produce micronutrienți, deci este vital să îi consumăm zilnic. Gama de produse Herbalife Nutrition oferă suplimente care sunt surse bogate de vitamine și minerale – deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la îndeplinirea cerințelor zilnice. Aflați mai multe despre soluțiile noastre și creșteți profilul micronutrienților cu Herbalife Nutrition.

omega3-dha-fatty-acids-EPA-herbalifeline-max.png

GRĂSIMI SĂNĂTOASE

Nu cu mult timp în urmă, cunoștințele despre grăsimi duceau la o clasificare simplă: grăsimile saturate erau grăsimi rele și grăsimile polinesaturate erau grăsimi bune. Astăzi știm că această problemă este mult mai complexă. La grăsimi, este vorba despre echilibru – în special, echilibrul dintre două tipuri de grăsimi polinesaturate: omega-3 și omega-6. În cantități mici și cu un echilibru adecvat (un aport zilnic de 250 mg), acizii grași esențiali (EPA și DHA) contribuie la menținerea vederii normale și a funcției normale a creierului.

Cu Herbalifeline Max puteți obține aportul zilnic recomandat de acizi grași omega-3 și să vă asigurați că beneficiați de toate avantajele consumului de grăsimi sănătoase.

oat-apple-fibre-herbalife-healthy-digestion.png.png

FIBRĂ

Legumele, fructele, legumele și cerealele sunt toate surse de fibre alimentare. Fibra în sine nu poate fi digerată de către organism și, prin urmare, joacă un rol-cheie în procesul digestiv. Cu o cantitate suficientă de fibre bune adăugate la micul dejun, este și mai puțin probabil să fiți tentat să ajungeți la un o gustare dulce.

Pentru a menține funcția digestivă normală, adulții au nevoie de 25 de grame de fibră în fiecare zi, dar majoritatea dintre noi nu consumăm suficientă. Bune surse naturale de fibre includ verdețurile, legumele cu frunze și cerealele integrale.

Pentru a vă ajuta să atingeți consumul zilnic recomandat, vă oferim o gamă de soluții și suplimente bogate în fibre. Proiectați-vă planul de mese bogat în fibre cu Herbalife Nutrition.

phytonutrients-rosemary-astragalus-turmeric-beta-carotene-vitaminC-vitaminE-Herbalife

FITONUTRIENȚI

Fructele, legumele și ierburile, fiecare au propriile lor culori frumoase. Acest lucru se datorează compușilor din plante care apar în mod natural – sau a pigmenților, cunoscuți și sub denumirea de fitonutrienți.

Plantele au nevoie de fitonutrienți pentru a se apăra împotriva bacteriilor și a virușilor. Pentru noi, fitonutrienții acționează ca antioxidanți și contribuie la menținerea funcției normale a sistemului nostru imunitar.

Când vine vorba de dieta zilnică, amintiți-vă expresia “mâncați curcubeul”. O dietă sănătoasă și echilibrată înseamnă a consuma o varietate de fructe și legume. Adăugați o multitudine de legume colorate în dieta dumneavoastră, pentru a vă asigura că beneficiați de întreaga gamă de beneficii fitonutriente.

Îmbunătățiți consumul zilnic de fitonutrienți cu Roseguard – soluția Herbalife Nutrition, bogată în vitaminele A, C și E.

hydration-aloe-mango

HIDRATARE

Ca și planeta pe care trăim, corpurile noastre sunt în mare parte alcătuite din apă. Tot ceea ce facem subliniază importanța hidratării. De la reacțiile chimice care au loc în celulele noastre la menținerea temperaturii corpului și asigurarea funcțiilor vitale. Toate se bazează pe o hidratare suficientă.

Consumul de apă suficientă este deci vital. Admisia zilnică recomandată de lichid este de 2 litri. Cu toate acestea, îndeplinirea acestei cerințe poate fi destul de dificilă, mai ales când introduci și activitatea fizică în obiceiurile tale.

Asigurați-vă că rămâneți hidratat și dacă doriți să adăugați o pată de aromă paharului dvs. de apă, mergeți mai departe și explorați gama de hidratare Herbalife Nutrition.

Login

Lost your password?