fbpx
0
0,00 lei
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Devino Wellness Coach

Oportunitate de afaceri

Construiți-vă propria afacere cu Herbalife Nutrition, care este o oportuitate  de câstiguri flexibilă. Alăturați-vă lumii interesante a antreprenoriatului cu una dintre cele mai importante branduri de nutriție din lume.

Herbalife Nutrition este mai mult decât o oportunitate de afaceri. Cu produsele noastre, puteți obține atât succesul nutrițional cât și personal. Începeți astăzi – faceți o schimbare în viața dvs. și ajutați la îmbunătățirea vieții celor din jur.

Înscrieți-vă la Herbalife Nutrition – beneficiați de succesul nostru dovedit ca lideri ai industriei și de o experiență de zeci de ani și puneți bazele propriei afaceri.

Fii propriul tău șef

Oportunitatea noastră de business este flexibilă. Decide tu programul  și lucreaza de oriunde vrei. Contruiește-ți propria echipă și contruiește-ți propriul business care se adapteaza vieții tale.

Fii pasionat și urmează-ți scopurile

Alăture-te unei comunități cu scopuri bine definite și entuziasmați de nutriție. Beneficiază de traininguri și suport din partea experților, și de faptul că toate produsele noastre sunt create de oameni de știință în nutriție.

Fii o forță a schimbării

Fii antrenor, mentor și prieten. Ajută-ți clienții să își schimbe obiceiurile, îmbunătățindu-le nutriția și trăind un stil de viață mai sănătos și activ. Construiește-ți propria afacerea în jurul pasiunii tale și devino antrepenor.

Să începi este simplu.

influencer in nutritie
Înscrie-te! Începe afacerea ta și comandă pachetul de start ce îți oferă toate uneltele necesare și instruirea care te pregătește să începi afacerea.

Genta de umăr Herbalife Nutrition

Formula 1: Shake Mix Vanilie

Măsură Herbalife Nutrion

Broșură de produse Herbalife Nutrition

Shaker Herbalife

Pachet bun venit  Herbalife Nutrition

Go Herbalife – magazinul tău online gratuit – Herbalife Nutrition

Acces online la diverse cursuri și instrumente

Oportunitate unică!

Diferența de distribuitor

Aspectul unic al oportunuității Herbalife Nutrition constă în valoarea  pe care o acordă clienților săi prin antrenori și consultanti. De fapt, studiile noastre arată că majoritatea clienților  pun mare preț pe ajutorul provenit de la antrenor pentru a își îmbunătăți stilul de viață și de nutriție.

Acces exclusiv la produsele noastre

Produsele noastre nu sunt disponibile în magazine sau supermarketuri.  Acestea sunt vândute exclusiv prin rețeaua de membri independenți Herbalife Nutrition, ce beneficiază de cursuri și pregătire intensă.

Întrebări și răspunsuri

Cât timp trebuie să investesc?

R: Depinde doar de tine cât timp dorești să învestești în oportunitatea de business Herbalife Nutrition. Fie că dedici 40 sau 4 ore pe săptămână, sau deloc, totul depinde doar de tine.

Cum pot învăța mai multe despre nutritie?

R: Când devii membru independent Herbalife Nutrition vei primi acces la instrumente educationale și de formare, vei învăța  despre nutriție, bunăstare, tehnici de vânzare și multe altele.

Câți bani voi face?

R: Depinde de tine… dar întotdeauna stabilește-ți așteptări realiste. Indiferent dacă alegi să lucrezi full time sau part time, doar orele, energia și dedicația pe care o puneți în afacerea dumneavoastră vă vor decide rezultatele. Înainte de a lua o decizie, vă rugăm să citiți Declarația de compensare medie.

Pot să anulez dacă nu îmi place?

R: Demarează-ți propria afacere cu un cost mic de începere – toate acestea făcând parte din angajamentul nostru Standardul de aur pentru membri. Dacă oportunitatea de business Herbalife Nutrition nu este pentru tine, poți anula calitatea de membru în primele 12 luni.

Care sunt principalele beneficii?

R:

1. Flexibilitate. Alege-ți programul și lucrează de unde alegi – oportunitate de afaceri care se pliază pe stilul tău de viață.

2. Calitate. Vă oferim cele mai bune produse susținute de știință și folosite de milioane de clienți în fiecare zi.

3. Comunitate. Când vă alăturați oportunității de afaceri pentru Herbalife Nutrition, vă alăturați unei comunități globale – obțineți sprijin, sfaturi și faceți parte din familia Herbalife Nutrition.

4. Recompense. Obțineți acces gratuit la centrul nostru de membri. Veți găsi oferte și reduceri, precum și cele mai recente materiale de educație și formare pentru a vă ajuta să vă îmbogățiți cunoștințele despre produse și nutriție.

De ce să mă înscriu?

R: Înveți mai mult:

Obțineți acces la un centru de cunoștințe și evenimente exclusive pentru a vă susține educația și instruirea despre produsele noastre și a alimentației in general.

Câștigi mai mult:

Vă adaptați munca în funcție de stilul dumneavoastră de viață, îi ajutați pe alții și faceți ceva ce vă place. Vă bucurați de oportunitatea unor venituri directe sau indirecte oferite de una din cele mai importante branduri de vânzări directe din lume.

Cum pot începe?

  • Completează formularul nostru.
  • Vei fi contactat de noi.
  • Completezi și semnezi contractul
  • Felcitări! Ai devenit membru independent al Nutriției Herbalife!
influencer in nutritie

Login

Lost your password?