fbpx
0
0,00 lei
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Povestea noastră

Bine ai venit la noi!

Suntem un centru wellness călduros unde punem accent pe oameni și pe nevoile lor. Ne aflăm aici pentru a susține și onora călătoria ta spre cea mai bună versiune: trup, minte și spirit. Indiferent de varsta ta sau nivelul de pregătire, urmărim să îți inspirăm increderea că este posibil să-ți îndeplinești scopurile cu ușurință și într-un mod plăcut.

photo6039532851168390800

Conceptul nostru

Credem că a fi în cea mai bună versiune a ta nu este un moft, este o formă de respect de sine și un exemplu de viață autentic trăită. Din acest motiv am creat conceptul Evolution Wellness Center. Un concept integrat de yoga și nutriție. Nu suntem o sală de sport, suntem o comunitate de persoane care avem același scop: un stil de viață activ și sănătos.

Cum facem acest lucru? Practicăm yoga pentru a ne menține un corp tonifiat și un spirit tânăr și combinăm cu succes o alimentație sănătoasă cu o varietate de suplimente nutritive pentru a avea o dietă echilibrată.

Ceea ce noi ne propunem este să ajutăm fiecare persoană care intră în comunitatea noastră să ajungă treptat, pas cu pas, la cea mai bună versiune prin formula 80% nutritie + 20% mișcare = 100% rezultate, totul într-o comunitate care are 100% atitudine pozitivă.

Noi te ajutăm să-ți îndeplinești scopurile de sănătate și stare de bine într-un mod elegant, dinamic, personalizat și cu rezultate garantate. Hai si tu in comunitatea noastra!

Dă un UPDATE versiunii tale!

LOADING: VERSIUNEA 2.0

Echipa dedicată

Wellness Coach and Yoga Teacher 500h
Wellness Coach And Yoga Teacher 500h

Practică yoga cu noi!

Login

Lost your password?