fbpx
0
0,00 lei
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Superfood

Afișez singurul rezultat

View style:
New Hot


Tri Blend Select

0 out of 5
212,00 lei

Tri Blend Select este un shake cremos si delicios, care ofera nutritie naturala pe baza de plante.

Cu o combinatie unica de ingrediente de cea mai buna calitate, Tri Blend Select este bogat in fibre si are un continut scazut de zahar. Am selectat cu atentie un amestec vegan premium cu origini naturale, pentru a oferi o sursa de proteine complete care sa furnizeze toti aminoacizii esentiali, vitamina C si 7 minerale cheie.

De ce Tri Blend Select?

Probabil ai observat că alimentele din plante, naturale, organice, prietenoase cu mediul și animalele, încep să fie preferate din ce în ce mai mult, iar noi credem că această tendință va persista. Însă, adepții acestei mișcări sunt nevoiți de multe ori să facă un compromis când vine vorba de gust sau calitate nutrițională.

Noi spunem gata cu compromisurile!

Fă cunoștință cu Tri Blend Select, un shake de proteine complete care nu face niciun compromis: ingrediente naturale aten selecționate, care îți asigură o nutriție optimă și arome delicioase. Ah, mai este și vegan.

Referință pentru nutriția naturală

Fiecare ingredient din Tri Blend Select a fost atent selecționat. Am căutat pe întreaga planetă, pentru a găsi cea mai bună sursă pentru fiecare ingredient, cum ar fi semințe de in organice din preriile canadiene, și quinoa din culturile de familie din Columbia.

Și, spre deosebire de alte shake-uri din plante, Tri Blend Select oferă o nutriție optimă. Uneori proteinele din își ating complet scopul, deoarece le lipsesc anumiți aminoacizi esențiali. Tri Blend Select conține un amestec de mazăre, quinoa și semințe de in, surse excelente de proteine complete 100% din plante, cu un conținut extrem de ridicat de fibre, având în același timp un conținut scăzut de zahăr.

Însă să fie clar, puțin zahăr nu înseamnă fără gust. De fapt am făcut o obsesie din a-i conferi produsului un gust incredibil, păstrându-l, în același timp, natural.

Login

Lost your password?