fbpx
0
0,00 lei
 • An empty cart

  You have no item in your shopping cart

Fibre

Afișez toate cele 3 rezultate

View style:

Beta Heart

0 out of 5
168,00 lei

Beta heart® este o pudră nutritivă ce conține ingredientul cheie OatWell™ beta glucan din ovăz – despre care s-a demonstrat că scade sau menține nivelul de colesterol*.

BENEFICII CHEIE

 • 3 g beta-glucani ajută la reducerea colesterolului*(2 măsuri)
 • 1.5g beta-glucani ajută la menținerea colesterolului**(1 măsură)
 • Fără zaharuri
 • Fără îndulcitori artificiali
 • Bogat în fibre (3 g per măsură)
 • Sursă de proteine
 • 25 kcal per măsură

CUM TE POATE AJUTA?
Indiferent de vârstă, stilul de viață joacă un rol important în creșterea colesterolului. Preia controlul sănătății tale în 3 pași simpli.

Pasul 1: Mănâncă sănătos
Redu consumul de grăsimi trans și grăsimi saturate alegând:
– Uleiuri vegetale (exemplu: ulei de măsline) în locul grăsimilor de origine animală (cum ar fi  untul).
– Pește gras sau carne slabă de pasăre în locul cărnii procesate sau cărnii roșii.
– Nuci, semințe sau boabe de soia în locul gustărilor gata preparate
precum chipsurile.

Pasul 2: Fii activ
Stilul de viață activ ajută la creșterea colesterolului ‘bun’ (HDL) din sânge. Stimulează deplasarea depozitelor de grăsime către ficat,  ceea ce ajută la menținerea inimii și a vaselor de sânge în bune condiții. Ai nevoide doar  de 150 de minute pe săptămână de mișcare de intensitate moderată* – încearcă 30 minute, 5 zile pe săptămână! Renunțarea la fumat este un pas esențial în reducerea colesterolului.

Pasul 3: Îmbunătățește=ți dieta
Cu un conținut bogat în fibre și o adevărată sursă de proteine, o măsură de Beta heart® furnizează  și 1.5g de beta-glucani din ovăz; fibre solubile ce se găsesc  în tărâțele de ovăz și care ajută la reducerea sau menținerea nivelului de colesterol.* Prepară  Beta heart® cu apă sau suc de fructe, sau adaugă-l în shake-ul tău preferat Formula 1.
MOD DE UTILIZARE
Amestecați 2 măsuri cu apă pentru a obține o băutură fără zahăr. Îl puteți prepara și cu suc de fructe sau îl puteți adăuga în shake-ul preferat Formula 1, pentru a fi consumat o dată pe zi. Opțional, puteți consuma de două ori pe zi dacă preparați băutura folosind 1 măsură Beta heart®.

#0267

* S-a demonstrat ca beta-glucanul din ovăz acționează asupra scăderii colesterolului din sânge. Colesterolul cu valoare ridicată este un factor de risc în dezvoltarea bolilor coronariene. Beta-glucanii contribuie la menținerea colesterolului în limite normale. Efectele benefice sunt obţinute prin consumul unei doze zilnice de 3 g de beta-glucani din ovăz. Boala coronariană are multipli factori de risc, iar modificarea unuia dintre acești factori de risc poate avea sau nu un efect benefic.
** Beta-glucanii din ovăz contribuie la menținerea nivelului normal de cholesterol. Această afirmație poate fi folosită doar pentru alimentele care conțin minim 1g de beta-glucani din ovăz, tărâțe de ovăz, orz, tărâțe de orz sau din amestecuri din sursele enumerate per porție cuantificată. În susținerea acestei afirmații consumatorul trebuie să fie informat că  efectele benefice sunt obținute în urma unui consum de 3g de beta-glucani din ovăz, tărâțe de ovăz, orz, tărâțe de orz sau din amestecuri ale acestor beta-glucani.

*** Ghid NHS: Colesterol ridicat – prevenție. Publicat pe 16/08/2013.
OatWell™ este marcă înregistrată a DSM.

Fibră din măr și ovăz

0 out of 5
128,00 lei

Fibre din măr și ovăz reprezintă o modalitate delicioasă și rapidă de a crește consumul zilnic de fibre pentru a susține o digestie sănătoasă*

Beneficii cheie

1. 5g de fibre per porție
2. 6 surse naturale de fibre
3. 18 kcal per porție
4. Nu conține zaharuri**
5. Nu conține îndulcitori artificiali
6. Conține atât fibre solubile cât și insolubile
7. Se poate prepara cu apă sau poate fi adăugat în shake-ul preferat Formula 1

Cum te poate ajuta?

Fibre din măr și ovăz te poate ajuta să atingi necesarul zilnic recomandat de fibre, adică 25g de fibre pe zi pentru adulți***.

Mod recomandat de utilizare

Amestecați o măsură(6,7g) cu 150ml de apă sau adăugați o măsură în shake-ul preferat. Savurați acest produs în cadrul unei diete echilibrate și variate, ca parte a unui stil de viață activ și sănătos.

*fibrele din ovăz contribuie la creșterea masei nete de materii fecale, favorizând eliminarea
**Conține 0.1g de zahăr din surse naturale.
***Panel EFSA privind Produse Dietetice, Nutriție și Alergii(NDA). EFSA Journal 2010;8(3):1462.

Tablete cu Fibre şi Plante Aromatice

0 out of 5
79,00 lei

Fibre & plante aromatice este un amestec de fibre de ovăz, inulină și pătrunjel.

BENEFICII CHEIE

 • Un supliment de fibre care te ajută să atingi doza recomandată de 25g de fibre pe zi
 • Ideal să se folosească în combinaţie cu Shake-urile Formula 1 şi Complexul de Multivitamine Formula 2 ca parte din programul de control al greutăţii.

CUM TE POATE AJUTA?

O dietă echilibrată compusă din multe cereale integrale te poate ajuta să-ţi completezi necesarul zilnic de fibre al organismului. Nu mai este nevoie să faci eforturi să consumi suficiente fibre fiindcă poţi ajunge la necesarul zilnic recomandat cu ajutorul acestui supliment de fibre.

UTILIZARE

Luaţi câte o tabletă la fiecare masă, de trei ori pe zi, cu un pahar mare de apă.

Login

Lost your password?